Kvalitet

purchase Maxalt online Jämför gärna, det är kul!

HappyBeds har med 500TC, fina råvaror och tillverkning i Portugal väldigt hög kvalitet på sina produkter, så pass bra att du kan jämföra oss med de allra dyraste på marknaden. Vi tycker det är extra kul om du jämför HappyBeds kvalitet och pris med http://aj-smith.com/wp-includes/SimplePie/Check/free-phone-services-party-line-numbers-los-angeles.html Mille Notti, http://liberationiraq.com/about-us/ Himla, Dux,Gant, Lexington, Mimou, Newport mfl.

 

Vad betyder TC?

TC står för threadcount eller trådtäthet. Ju högre siffra desto tätare är tyget vävt och det betyder även att trådarna som tyget är vävt av är finare. Det betyder att hög TC ger dig ett mjukare, lenare och behagligare material. För att kunna väva textilier med hög TC krävs riktigt bra grundmaterial, bomullen samt att väveriet har rätt kunskap och bra teknik. HappyBeds produkter tillverkas i Portugal av samma väveri som en svensk hovleverantörs produkter.

HappyBeds sängkläder har höga 500TC i 100% Merceriserad & kammad bomull.

 

Varför är andra märken så dyra?

Ja, det undrar vi också. Vi tog reda på vad riktigt bra material kostar och satte sedan priserna efter det. Det finns ingen annan förklaring än att många andra märken har satt väldigt höga priser för att kunder inte vet vad det bör kosta. Vi på HappyBeds vill tvärtom hålla priserna låga för att få fler att sova bättre. Att HappyBeds produkter säljs exklusivt på www.happybeds.se gör också att du slipper betala för butikernas påslag. Vi finns tillgängliga dygnet runt på nätet och målet är att öppna en fysisk butik så snart det är möjligt.

 

Vad är Oeko-Tex Standard 100 www.oeko-tex.com

Oeko-Tex® Standard 100 är ett globalt enhetligt provnings- och certifieringssystem för textila råvaror samt mellan- och slutprodukter genom alla bearbetningsleden. Man provar för skadliga ämnen och kemikalier som är förbjudna och/eller hälsovådliga. Alla HappyBeds produkter är certifierade enligt Oeko-Tex 100.